Cursus Wordpress Cvo

Published Sep 17, 21
10 min read

Wilt U Een Cursus Wordpress Volgen? Snel

Verhoog nu je kennis op het gebied van Internet Marketing. De docent, Ir. Stefan Rooijackers, is ruim 18 jaar internetmarketeer en erkend met een Centraal Register Kort Beroepsonderwijs inschrijving. Deze training is volledig in het Nederlands. De trainingen zijn inclusief bonusmateriaal. Dit zijn Engelstalige cursussen en nuttige e-books met meer informatie.

Dit is begrijpelijk, want al jaren achter elkaar stijgen de online verkopen ten koste van traditionele marketing. Veel bedrijven en traditionele marketeers hebben te weinig kennis om mee te groeien in deze snelle ontwikkeling. Zonder website kom je tegenwoordig niet meer mee als bedrijf. Bedrijfseigenaren die geen website hebben, vrezen vaak dat zoiets te duur is of dat ze deze niet zelf kunnen updaten.

Wordpress Cursus: Bouw En Onderhoud Je Eigen Website

Een paar feiten: meer dan 20% van alle websites ter wereld is gebouwd in Word, Press - lees meer op WeLoveTraffic.nl. 98% van alle internet marketingbureaus (en die hebben er verstand van!) gebruiken Word, Press. Waarom? Niet alleen omdat Word, Press gratis is, maar ook omdat er duizenden gratis leuke en nuttige programma’s zijn (plugins) om je site extra aan te kleden.

Wordpress kan zowel zakelijk gebruikt worden als hobbymatig. Misschien vind je het leuk een blog op te zetten over je eigen hobby’s. Heb je een webshop? In een webshop kun je geen nieuwtjes en tips kwijt. Zet dan een eenvoudige blogsite naast de webshop! Stap voor stap word jij begeleid in het opzetten van jouw eigen website.

Kies De Beste Hosting Voor Wordpress - Wordpress Leren

Na het volgen van deze cursus staat jouw website online en kun je er direct mee aan de slag. Bespaar duizenden euro’s en bouw en onderhoud zelf je website. Intro Installatie Interface settings Voorbereiding Template selectie Template installatie Website layout Pagina instellingen Belangrijke template options Contact pagina Over ons pagina Portfolio pagina Blog pagina Homepagina instellingen – 1 Homepagina instellingen – 2 Footer Plugins Ebook checklist webteksten Bonussen (Engels) Video's 1 hour 12 min 1.

Installing Word, Press Quickly 3. Configure Word, Press Easily 4. Introduction To Plugins 5. Installing Plugins 6. Adding Pages and Posts 7. Adding Pictures and Videos 8. Introduction To Themes 9. How To Use Widgets 10. Using Word, Press Menus 11. Setup A Simple Word, Press Site Video's 53 min Intro Video How To Choose A Profitable Niche How To Choose Profitable Products To Promote How To Get A Domain and Hosting Account How To Install and Setup Word, Press How To Get FREE and Low Cost Content How To Generate FREE Traffic To Your Website How to install Word, Press - bestaande uit 6 video's Wordpress beveiligen, bestaande uit 30 video's Je kunt via gratis aan de slag met Word, Press.

Opleidingen En Trainingen Wordpress - Nationale Beroepengids

De Word, Press Cursus–Online cursussen, blogposts en video’s met de beste oplossingen voor je website, het internet staat er vol mee. Maar je wordt niet persoonlijk geholpen en jouw specifieke situatie komt nooit aan de orde. Uit ervaring blijkt dat één op één begeleiding en een persoonlijke benadering veel effectiever is.

De basis willen leren voor het bouwen van een eigen website, Kennis willen maken met Word, Press, Zelf hun Word, Press website willen onderhouden, Behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding, Jouw Word, Press Cursus start door je aan te melden via onze . Er wordt dan binnen twee werkdagen contact met je opgenomen om te kijken of we een goede match zijn. cursus WP in Utrecht volgen.

11+ Beste Online Cursus Software 2021 - Boterham.nl

Vervolgens is het tijd voor een fysieke cursusdag op een toplocatie in Rotterdam. Samen met maximaal negen andere ondernemers gaan we je een hele middag begeleiden bij het opzetten van een Word, Press website. We leggen je de basis van Word, Press uit, bouwen samen een pagina en helpen je met jouw persoonlijke problemen bij het bouwen en onderhouden van een website.

We weten hoe frustrerend het kan zijn om enige tijd na de cursusdag tegen een probleem aan te lopen en het gevoel te hebben dat je er nu alleen voor staat. Wij begrijpen dat er later nog wel eens vragen aan de orde komen waar je hulp bij nodig hebt.

Wordpress Cursus

Cursus WordPress voor beginners - WeLoveTraffic.nlbol.com Online Cursus WordPress
Je krijgt van ons vijf uur één op één begeleiding die je in de twee maanden na de cursus vrij mag inzetten om je verder op weg te helpen. Enthousiasme, een beetje lef en een laptop. Op dit moment zijn wij bezig met het organiseren van een pilot. Wil je er als eerste bij zijn? Schrijf je in voor en wij nemen contact op zodra we beginnen met de eerste cursus..

Ondernemer met kennis van internet marketing, hieronder vallen ondere andere: SEO, webpsychologie, Conversie, wordpress en nog meer! Wil je meer weten neem contact op. Ik heb verschillende projecten lopen zoals delaatbusiness . com, delaatchat. com en delaattravel. nl. Dankzij de projecten heb ik steeds meer kennis opgedaan met SEO, webspychologie, conversie, wordpress, en meer!.

Wordpress Cursus Arnhem

Tijdens de training leren we je in een korte tijd, op een betrokken en persoonlijke manier, een Word, Press website te maken en te onderhouden. Je leert onder meer hoe je de fundering van de website opzet, hoe je werkt met de pagebuilder en hoe je je website goed vindbaar maakt.

Heb je specifiekere wensen? Wil je bijvoorbeeld dat we je een-op-een helpen bij het maken van een professionele Word, Press website op maat? Of wil je een Word, Press webshop implementeren (Woo, Commerce) of je website hoger laten scoren in zoekmachines? Bekijk dan de mogelijkheden van onze overige cursussen. Wanneer is een cursus iets voor jou? je hebt een (vernieuwde) website nodigje houdt graag zelf de touwtjes in handenje investeert je tijd liever in eigen kennis en vaardighedenje wilt snel online met je eigen site Onze Word, Press cursussen zijn geschikt voor: mkb’ers en zzp’erscommunicatiemedewerkersstichtingen en organisatiesparticulieren Bekijk hier van onzecursisten.

Cursus Wordpress Loi

Wordpress is een van de meest gebruikte content management systemen om nieuwe websites mee te ontwikkelen en te beheren. Word, Press is ook geschikt om te gebruiken door mensen die weinig of geen kennis hebben van PHP, HTML of programmeren. Word, Press heeft als voordelen: Zeer geschikt voor zoekmachine optimalisatie Veel thema’s en designs te koop voor lage bedragen Eenvoudig mobiel en responsive te maken Gemakkelijk te leren en te beheren Het is open source en dus ‘gratis’ Uitbreidbaar met veel functies (plug-ins) Voor ondernemers en bedrijven die met Word, Press starten, hebben wij een praktische Word, Press cursus ontwikkeld.

Tijdens deze gratis online Word, Press handleiding leer je stap voor stap in 7 lessen. Deze handleiding is en bestaat uit 20 korte instructievideo’s. Na het volgen van deze handleiding heb je je eigen professionele website gemaakt die je zelf eenvoudig kan aanpassen. Je hebt , deze Word, Press handleiding is Aan de hand van leer je op je eigen tempo met Word, Press werken, Je leert ook zodat je website goed vindbaar zal zijn in Google! zodat je snel resultaat behaalt! De video’s zijn afkomstig van mijn oude website .

Wordpress - Cursussen & Trainingen

Voordelen van een Word, Press website Word, Press is gratis, je hoeft enkel te betalen voor je domeinnaam en webhostingMaak zoveel pagina’s als je wil, Voeg de functionaliteiten toe die jij nodig hebt, Een Word, Press-website scoort standaard al goed in Google! Bekijk het eindresultaat Klik op de afbeelding hieronder om een voorbeeld te zien van de website die je zal maken tijdens deze Word, Press handleiding: (overzicht van wat je website te bieden heeft) (waarvoor kan men bij jou terecht?) (deze pagina is cruciaal om vertrouwen op te wekken bij je bezoekers) (een eenvoudige maar duidelijke contact-pagina) Heb je meer pagina’s nodig of een andere layout? Geen probleem, tijdens deze Word, Press handleiding leer je hoe je dit zelf kan aanpassen.

Hiervoor betaal je een jaarlijks bedrag. = het adres van je website op het internet (vb: ) of webruimte = de ruimte op het internet waar jouw website staat Ik maak reeds 20 jaar websites en in die tijd ben ik al met héél veel hosting bedrijven in contact gekomen.

De 5 Beste Lms-plugins Voor Wordpress « Raidboxes

Mijn advies: Word, Press hosting van Combell Combell is de beste keuze voor professionele websites, blogs en webshops. De Word, Press-experts van Combell staan 24/7 voor je klaar: je kan hen steeds telefonisch bereiken in het Nederlands. Word, Press hosting van Combell biedt volgende : , je hoeft dit zelf niet meer te doen, Je kan na je aankoop! Je hoeft dus niet te wachten.

WordPress leren in een dag - WordPress Cursus in een dagOnline cursus WordPress website maken vanuit huis (Zoom)


btw) Zo bestel je Word, Press hosting bij Combell LES 2: inloggen in Word, Press + kennismaking met het Dashboard Het verschil tussen het publieke gedeelte (front-end) en het beheergedeelte (back-end) van je website (dit klinkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk is het heel simpel!)Hoe je inlogt op het beheergedeelte van je website, De verschillende onderdelen en instellingen in Word, Press, Hoe ga je van het beheergedeelte naar de publieke website LES 3: de layout van je website aanpassen Inleiding In deze stap-voor-stap Word, Press handleiding leer je een Word, Press website maken met het gratis thema “Chaplin”.

Cursus Elementor - Leer Website Bouwen Als Een Pro - Sij Web

: ga je een Word, Press website maken met een ander thema, dan zullen de opties dus een beetje verschillen. Installeer en activeer een nieuw, gratis, thema Selecteer “Weergave” > “Thema’s” in het linker menu, Klik bovenaan op de knop “Nieuw thema toevoegen” en zoek (rechts) op “Chaplin”Zoek “Chaplin” en klik op de blauwe knop “Installatie”Verkies je een andere lay-out, kies dan gerust een andere lay-out.

Cursus WordPress Nijmegen - Maak Je Website In 1 Dag - € 375Online cursus: Snel en gemakkelijk je droomwebsite met WordPress


Eens geïnstalleerd, klik je op de blauwe knop “Activeren” Pas de lay-out van je website aan Je vindt de opties van dit thema via in het linker menu. De opties die je vindt onder “Customizer” variëren van thema tot thema. Kies je een ander thema, dan zullen de opties verschillen van dit thema.

Cursus Wordpress Basis Training Voor Beginners - Web

Selecteer hier het kleurenschema dat het best bij je verwachtingen past. Wil je dit verder verfijnen, dan kan in de Customizer kiezen voor de optie “Kleuren”. Je kan dit steeds wijzigen. Wijzigingen zullen doorgevoerd worden op je hele website. Kies een lettertype om je website uniek te maken Uiteraard wil je een Word, Press website maken die er uniek uit ziet.

Ga in de Customizer naar “Thema opties” > “Lettertypen”. Hier kan je een lettertype voor de gewone tekst en een lettertype voor de koppen (titels en subtitels) kiezen. Neem een kijkje op om een lettertype te kiezen. Je kan dit steeds wijzigen. Wijzigingen zullen doorgevoerd worden op je hele website.

Wordpress Cursus Utrecht - In ééN Dag Een Website

Hier heb je 3 opties. Voor een goed leesbare website vink je deze alle 3 aan. Vink alvast volgende opties aan: Uitschakelen zoekknop, Schakel menumodus op desktop uit Weergave afbeelding homepage (Omslag thema) In de Customizer, onder “Thema opties” >“Omslag-thema”, kan je bepalen hoe de grote afbeelding op je home-pagina er uit zal zien.

Sla je wijzigingen op Klik bovenaan de Customizer op de blauwe knop “Publiceren” om je wijzigingen op te slaan. LES 4: voeg extra functionaliteiten (plugins) toe aan je website Natuurlijk wil iedereen een andere Word, Press website maken. Naast een andere layout kan je ook kiezen welke functionaliteiten je website nodig heeft.

Wordpress Opleiding Syntra

Dat kunnen kleine zaken zijn (de optie om gemakkelijk een pagina te kopiëren) of uitgebreide mogelijkheden (zoals het toevoegen van een complete webshop met Woo, Commerce). Zo installeer je een plugin In de volgende video leer je installeren. Yoast SEO is een gratis plugin die ervoor zorgt dat je website véél beter gevonden wordt in Google! Installeer en activeer volgende plugin via “Plugins” > “Nieuwe plugins”: Yoast SEO Algemene configuratie van Yoast SEO Yoast SEO verbetert je SEO op verschillende vlakken.

Om de wizard op te starten ga je naar “SEO” > “Algemeen” in het linker menu. Klik op de link “Configuration wizard”. Volg de stappen in de wizard. LES 5: voeg nieuwe pagina’s toe In Word, Press kan je zoveel pagina’s toevoegen als je nodig hebt. In deze Word, Press handleiding leer je een Word, Press website maken met 4 pagina’s, maar uiteraard kan je zelf nog zoveel pagina’s toevoegen als je nodig hebt.

More from Cursussen, Opleiding

Navigation

Home

Latest Posts

Nust Eduvision

Published Nov 26, 21
6 min read

Vacatures Trainingen En Opleidingen

Published Oct 28, 21
5 min read

Training Opleiding Friesland

Published Oct 02, 21
6 min read